Beslissingen nemen voor een uitvaart is moeilijk

Tree of Life voor een eerlijk assortiment uitvaartmanden

Tree of Life is ontstaan door persoonlijke ervaringen, waarbij verlies en verdriet ons niet bespaard is gebleven. Tijdens het plannen van de afscheidsceremonie van een familielid, ontdekten we dat openheid en transparantie niet altijd vanzelf sprekend is. We besloten het op onze eigen manier te doen.

We zochten een bredere keuze op het gebied van uitvaartbenodigdheden, tegen betere prijzen. Onze zoektocht werd beloond met als resultaat een uitvaart die volledig aan onze wensen voldeed. Deze ervaring willen we nu ook met anderen delen

In samenwerking met gekwalificeerde bedrijven, stelden wij een breed assortiment uitvaartmanden samen. Onze producten laten we hoogstpersoonlijk produceren met aandacht voor kosten en het milieu. Zo kunt u een verantwoorde keuze maken zonder dat u de hoofdprijs betaalt..

We noemen onszelf ‘The Tree of Life’ om de gedachte aan onze overleden dierbare levend te houden. De levensboom staat voor kracht en het leven. Dit symbool wordt daarom over de hele wereld toegepast in zowel spirituele als mythologische tradities. De wortels en takken van de boom beelden de verbintenis uit tussen het leven en het hiernamaals. Een prachtig symbool dat wij met trots gebruiken.

Met onze collectie uitvaartmanden en producten willen we ondersteuning bieden tijdens de emotionele periode van afscheid. Klik hier voor de collectie uitvaartmanden. Wilt u liever een van onze medewerkers spreken voor meer informatie? Neem dan contact met ons op. We staan u graag bij.

voor overige informatie ga naar de blog vindt u artikelen waarin u meer kunt lezen over wat er bij een uitvaart komt kijken.